Általános Szerződési Feltételek

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!

 

Webáruház üzemeltetői adatai: (továbbiakban Szolgáltató)

Szervezet neve: Tri Force Kft. (továbbiakban Szolgáltató)

Székhely: 1171 Budapest, Berky Lili u. 36.

Adószám: 26232704-2-42

Cégjegyzékszám: 01-09-309197

E-mail: info@gamepark.hu

Cím: 1171 Budapest, Berky Lili u. 36.

Tel.:  06/1/258-7809 (Nyitvatartási időben)

mobil:  06/30/9422-558 (Nyitvatartási időben)

Vásárlási feltételek

A megrendelések leadása elektronikus úton történhet a gamepark.hu webáruházon keresztül. A megrendelés interneten (azaz távollévő felek között) megkötött, írásbeli szerződésnek minősül, melynek feltételei a jelen ÁSZF pontjaiban kerülnek meghatározásra. A megrendelésről a rendelés leadása után visszaigazolást küldünk. A megrendelés tartalma webáruházunk rendszerében elektronikusan archiválásra kerül és utólagosan hozzáférhető, visszakereshető. A szerződés nyelve magyar. A rendelésekkel kapcsolatos tájékoztatásokat a Szolgáltató elektronikus úton küldi el a felhasználók részére. A rendelés leadása előtt a felhasználónak lehetősége van a regisztrációkor megadott adatok módosítására. A vásárló szavatolja, hogy a megadott adatai valódi adatok. A hamis adatszolgáltatásból eredő valamennyi kár a vásárlót terheli (pl. valótlan címre történő postázás költsége stb).

Jelen ÁSZF a gamepark.hu  webáruházán keresztül értékesített termékekre, illetve az itt elérhetővé tett információkra terjed ki.

 

A webáruház használata

Szállítás és fizetés


Kiszállításos rendelésnél a minimum leadható rendelés összege:  4000Ft

Ingyenes kiszállítási lehetőség 30000Ft feletti vásárlás esetén, átutalásos fizetésnél!

A rendelések kiszállítása a GLS futárszolgálat útján történik.

Csomagkövetés:      http://online.gls-hungary.com/index.php GLS info: 06-29-88-67-00

15.00-ig leadott rendeléseknél (ha a termék van raktárunkban) a következő munkanapon, az ország bármely területén lévő pontos címre. (Rendelés módjai: Regisztrációval vagy akár anélkül, kattintással, vagy Kapcsolat menüponton keresztül levélben, bármelyik e-mail címünkön,  bármelyik telefonszámon, vagy akár az Élő chat-en.)

Fizetés történhet:

 • Utánvét: A GLS futárnak.
 • Fizetés banki átutalással: Előre utalás a Tri Force Kft , OTP 11742575-21441134 számlaszámra
 • Személyesen: Boltunkban készpénzzel, vagy bankkártyával.
 • Barion / bankkártya-fizetés.: Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

  Tudomásul veszem, hogy a Zárcézár Kft. (1136 Budapest, Pannónia utca 19. 2.) adatkezelő által a  gamepark.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az Barion Payment Zrt., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail cím, telefonszám, számlázási címadatok és szállítási címadatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a Barion Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: https://www.barion.com/hu/adatvedelmi-tajekoztato/

   

Fizetendő csomagolási és szállítási költség:

*30000Ft feletti vásárlás esetén a játékgépek kivételével, átutalásos fizetés esetén  a kiszállítás ingyenes!

 • játékok, tartozékok rendelésénél, utánvéttel, vagy átutalással 30000Ft alatt: 1490Ft/csomag,
 • konzolok(játékgépek: Switch/PS/Xbox) rendelésénél utánvéttel, vagy átutalással: 1990Ft/csomag

Előrendeléseknél az Euro/Forint árfolyamváltozások függvényében az árváltozás jogát fentartjuk.

   Ezen változásról a vásárlót kellő időben értesítjük, amely után a megrendelést tarthatja, vagy természetesen lemondhatja.

Természetesen lehetőség van a megrendelt áru személyes átvételére is boltunkban, szállítási díj nélkül.

A termék adatlapja:

A termék kattintásra megjelenő adatlapján, a bruttó fogyasztói ár alatt a termék státuszára utaló megjelölések találhatóak.

Ezek jelentése:

 • Raktáron: A terméket azonnal tudjuk szállítani, vagy átvehető személyesen, boltunkban.
 • Nincs raktáron, rendelhető: a termék nincs raktáron, de a forgalmazótól bekérjük és amint megérkezik, kiszállítjuk a megrendelőnek, vagy személyesen átveheti boltunkban.
 • Előrendelhető: a termék még nem került piacra, nem jelent meg, de kattintással (vagy egyébb leírt módon) rögzítjük megrendelését és a megjelenéskor értesítjük,kiszállítjuk azt.Az előrendelői ár általában kevesebb, (vagy az előrendelés ajándékokkal jár) mint a későbbi bolti ár! Érdemes tehát előre megrendelni a terméket.

 

Jótállás

Garanciát adunk minden hardware-re (játékgépre) és azok tartozékaira (10 000Ft felett) az átadástól számított 12 hónapig –
kivéve ha a gyártó ennél hosszabb idejû garanciával hozza forgalomba
termékét Magyarországon.

Nintendo termékeknél szerviz hátteret és teljes műszaki segítséget biztosítunk, a Nintendo hivatalos támogatásával, a garancián túli időkre is!

Tartozékok esetében a számla egyben jótállási jegyként is szolgál.
Minden hardver termék mellé
a gyártó/nagykereskedõ által biztosított magyar nyelvű termékinformációs     
anyagot szállítjuk.

Cseregarancia:

Hardverek esetén csak a sérülésmentes, tartozékokkal együtt,
hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre
érvényes.

Szoftvereknél az adathordozókra (CD, DVD stb.)
biztosítunk cseregaranciát, amennyiben azok (gyári hiba miatt) nem olvashatók.

Ebben az esetben elégséges csak az adathordozót visszaküldeni.

 

Elállási/Felmondási jog:

A fogyasztót a webshopban történő internetes vásárlás esetén 14 napos elállási jog illeti meg!

Az erről szóló kormányrendeletet az alábbi linken tekintheti meg:

45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet

 

———————————————————————–

Adatvédelmi tájékoztató:

A Tri Force Kft. (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait.

Az adatkezelő címe: 1171 Budapest, Berky Lili utca 36.
Az adatkezelő elérhetősége: 06 1 258 7809, 06 30 9422 558, 06 30 209 0980, info(kukac)gamepark.hu

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: regisztrált felhasználók

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, Számlázási cím

Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
– A Tri Force Kft. kereskedelmi és szállítmányozási munkatársai.
–  GLS futárszolgálat

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a megrendelés teljesítését követően X napon belül törlésre kerülnek.

A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél
– tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
– személyes adatainak helyesbítését,
– személyes adatainak törlését vagy zárolását.

A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait.

Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)