Astral Chain Switch

Astral Chain Switch
  • Elérhető: Raktáron
  • 20,990Ft
- +


Az ASTRAL CHAIN™ egy vadonat új Nintendo Switch exkluzív akciójáték a PlatinumGames-től! A rendőrségi különleges osztag tagjaként vedd fel a harcot rejtélyes, idegen élőlények ellen, akik megszállták a világot.

Az Ark, egy multikulturális város a közeljövőben, ahol kitör a káosz, mikor egy másik dimenzió kapuja megjelenik! Veszélyes lények jelennek meg belőle és az emberekre támadnak, miközben fertőzik a földet és a hagyományos rendőrségi egységek tehetetlenek ellenük. Hogy legyőzzék a fenyegetést, egy új speciális rendőri osztagot hoznak létre, a Neuront.

Válassz két játszható karakter közül - egy férfi, egy nő - kalandod során. Az a karakter, akit nem választottál is megjelenik a játékban, mint ikertestvéred és a Neuron egységbeli kollégád.

Hogy leküzdjék az idegeneket, az emberiség kifejleszt egy különleges fegyvert, a Légiót. A Légió társadként segít a nyomozások során. Viszont a harc az, ahol ténylegesen megmutatkozik mire képes a Légió...

Dolgozz együtt a Légióval és használj különféle harci stílusokat, hogy legyőzd az ellenfeleidet. Mindketten támadhatjátok egyszerre ugyanazt az ellenfelet vagy akár különböző ellenfeleket is, sőt Légió partnered utasíthatod támadásra, miközben te tárgyakkal támogatod a háttérből. Használd ezt a szinergikus akciórendszert a harchoz és a világ felfedezéséhez!

Többfajta Légió van a játékban, mind különféle harcstílussal és képességekkel. A játékosok stratégikisan cserélgethetik Légió partnereiket a valós idejű harcok alatt. Használd a Légió képességeit nem csak harc közben, de a nyomozások során is, hogy megoldd a különféle területi akadályokat.

Fedezz fel titkokat a másik dimenzióban, melyet Astral Plane-nek hívnak és ahonnan a rejtélyes lények származnak.

Az első rendezői munkája és debütálása a NieR:Automata dizájnerének, Takahisa Taura-nak, aki az ASTRAL CHAIN™ kitalálásáért és megalkotásáért felelős. Hideki Kamiya, a Bayonetta sorozat alkotója pedig felügyelte és támogatta a fejlesztést. A karakterdizájnt a manga alkotó Masakazu Katsura készítette, a ZETMAN és Video Girl Ai alkotója.